Líders en la fabricació de paper sostenible
Et podem ajudar? info@lcpaper.net
Ja ets client? Accedeix al portal

Visió estratègica

Fabriquem el paper més sostenible d'Europa.

Hem desenvolupat processos productius que consumeixen menys energia, menys aigua i menys fibres; per tant, generem productes de menor cost i impacte ambiental substancialment més baix que les alternatives.

Per tal d'assolir aquesta fita, ens hem caracteritzat durant dècades per desenvolupar la nostra pròpia tecnologia amb processos ambiciosos de desenvolupament de producte, de maquinària i de tecnologia. Tot això al servei dels nostres clients, aqui podem oferir un portafoli de solucions de paper accessibles i àmpliament certificades, que assoleixen els objectius contemporanis de responsabilitat corporativa i ecologia.


0

Anys d'experiència

0

Països

0k

Tones anuals

Desenvolupament tecnològic

No només fabriquem paper: desenvolupem tecnologia paperera per tal d'oferir als nostres clients els darrers avenços en forma de productes competitius i sostenibles.

Responsabilitat corporativa

Gràcies a les múltiples certificacions ecològiques dels nostres productes, els nostres clients poden complir fàcilment els seus objectius mediambientals.

De la visió a la pràctica

Aquesta visió es duu a terme amb un seguit de programes específics de certificació

Petits canvis que generen un gran impacte.

 • Monitorització a temps real del consum energètic
  Per tal de disminuïr el consum energètic, el més important és saber el que es consumeix. Tots els nostres circuïts industrial disposen de sensors que monitoritzen a temps real els consums energètics a cada etapa del procés, per tal d'identificar i executar punts de millora.
 • Caixes de cartró enlloc de bosses de plàstic
  Els nostres productes finals ("converting") s'empaqueten en caixes de cartró, enlloc de l'habitual packaging de plàstic. D'aquesta manera es pot reutilitzar i reciclar i, alhora, és més còmode el seu emmagatzematge.
 • Generació d'energia pròpia
  Produïm gairebé tota l'energia que consumim a través de les nostres plantes de cogeneració i biomassa. Quan hem de consumir energia que no produïm nosaltres, exclusivament ho fem amb proveïdors d'energia 100% renovable.
 • Repensar el producte per assolir els objectius
  Al llarg del nostre camí cap als productes més sostenibles hem hagut de repensar diversos conceptes habituals en el sector. Per exemple, que si enlloc de fer servir dues capes primes fem servir una sola capa més gruixuda, consumim molta menys energia i el resultat és molt similar.