Líders en la fabricació de paper sostenible
Et podem ajudar? info@lcpaper.net
Ja ets client? Accedeix al portal
  • Fabriquem el paper més sostenible d'Europa


    La reducció de consums energètics i l'abastiment d'energia 100% renovable ens han portat a ser líders en fabricació sostenible.

Fàbrica de paper des de 1881

Des de fa gairebé 140 anys, LC Paper fabrica paper de diverses categories i especificacions per a empreses manipuladores d'arreu del món, amb un portafoli que és referent en qualitat, sostenibilitat i innovació. La nostra gamma actual està compresa per quatre grans divisions.

Paper tissú estàndard

Paper tissú clàssic d'una i dues capes, de 16 a 48 gsm, per a la posterior fabricació de tovallons, eixugamans autocut i centerpull i paper higiènic.
Fitxa tècnica

Paper tissú estructurat OnePly®

Innovadora alternativa a productes estructurats com TAD i NTT amb un consum energètic radicalment inferior i múltiples certificacions ecològiques.
Fitxa tècnica

Paper kraft/MG

Paper de 30 a 60 gsm per a la fabricació de bosses de paper, packaging i estovalles d'un sol ús, opcionalment resistent a la humitat i/o encolat.
Fitxa tècnica

Productes de tissú Dalia®

Paper higiènic i eixugamans d'una sola capa per a distribuïdors i consumidors finals, amb certificacions ecològiques i packaging de cartró.
Gamma de productes

T'agradaria veure com es fabrica el paper?

Fes clic per visualitzar la visita virtual a les nostres instal·lacions.

Gran capacitat productiva per a satisfer les teves necessitats.

LC Paper disposa de dues màquines de fabricació de paper (la màquina 2, especialitzada en kraft i estovalles, i la màquina 3, especialitzada en productes de tissú) així com una planta de "converting", que manipula aquest paper per a generar productes per als consumidors finals en forma de rotllets de paper higiènic i eixugamans.

La capacitat combinada de les dues màquines de paper és superior a les 50.000 tones anuals. Si tenim en compte l'alt nivell d'automatització i la curta edat de la nostra maquinària, LC Paper es situa entre els fabricants amb major capacitat i tecnologia de la península ibèrica

La nostra ubicació privilegiada, a la frontera entre Espanya i França, a prop del Mediterrani i amb bones carreteres, ens converteix en un excel·lent aliat per a operacions d'exportació. La nostra ràtio d'exportacions és del voltant del 60% de la producció.