Líders en la fabricació de paper sostenible
Et podem ajudar? info@lcpaper.net
Ja ets client? Accedeix al portal

La aposta carbon-neutral

Ens avalen les certificacions

Én el sector de la cel·lulosa i la fabricació de paper, és freqüent observar promeses sobre sostenibilitat i baix impacte ambiental. A diferència d'altres casos en els quals aquestes promeses són abstractes, a LC Paper ens sotmetem periòdicament a rigorosos programes de certificació ambiental que auditen i monitoritzen els nostres estàndards d'ecologia: des de la mínima petjada de CO2 del sector fins a polítiques energètiques.

ISO 14.067: petjada de CO2

Aquesta auditoria certifica els processos de medició d'emissions de CO2 i en valida la seva correcció. Per tant, aportem xifres d'emissions contrastades.

ISO 50.001: estalvi energètic

Aquesta auditoria analitza les mesures que prenem per tal de disminuïr el consum energètic a través de la revisió dels processos industrials.

ISO 14.001: medi ambient

Aquesta auditoria revisa i certifica el ventall de mesures que LC Paper pren amb l'objectiu de disminuïr la petjada ambiental de l'empresa.

Ecolabel

Es tracta de l'etiqueta de producte ecològic de la Unió Europea, que certifica que el producte final compleix uns estàndards elevats de sostenibilitat.

FSC® i PEFC™: origen de fibres

Són certificacions que garantitzen que, en els casos en els quals les fibres no són d'origen reciclat, provenen de boscos sostenibles.

Acords voluntaris de reducció de CO2

LC Paper forma part del programa voluntari de la Generalitat de Catalunya de disminució d'emissions de diòxid de carboni.

EcoVadis Gold Rating

La excel·lència en responsabilitat social corporativa (RSC) de LC Paper ha estat classificada amb la màxima puntuació d'EcoVadis.

Packaging lliure de plàstics

LC Paper ha estat pionera en el desenvolupament d'alternatives sostenibles al plàstic, utilitzant cartró reciclat.

Certificació "Great Place to Work"

LC Paper està certificada amb el programa "GPTW" (Gran Lloc per a Treballar), que monitoritza les condicions laborals i cultura corporativa.

Com hem arribat fins aquí? Dues dècades d'I+D per a la fabricació sostenible.

 • Construcció d'una central elèctrica de cogeneració
  Per tal d'assolir les millors xifres de consum energètic, hem considerat essencial dissenyar conjuntament els sistemes de generació d'energia i vapor amb els nostres processos productius. És per això que des de 1993 disposem d'una central pròpia amb tecnologia de cogeneració.
 • Patents de disseny de producte
  Les nostres innovacions en disseny de productes i de processos productius han estat mereixedores de múltiples patents. Descobreix-les al nostre web d'I+D obert, www.paper.engineering
 • Reconeixement de lideratge "low-carbon" al ranking CEPI
  La confederació europea d'indústries de paper (CEPI) elabora un ranking de projectes europeus sostenibles del sector de cel·lulosa i paper. Som l'única empresa de la península ibèrica en rebre aquesta distinció. Pots veure l'informe complet a l'adreça www.reinvest2050.eu
 • Construcció d'una planta de biomassa
  Per a la generació d'energia elètrica verda, disposem de la nostra planta de biomassa. Com que aquesta planta no és suficient per tal de cobrir totes les nostres necessitats elèctriques, comprem la resta d'electricitat necessària exclusivament a proveïdors d'energia renovable certificada.