image

Fabriquem paper kraft i tissú carbon-neutral.

Les innovacions d'LC Paper en enginyeria de fabricació ens permeten competir amb tecnologies com TAD, però amb una petjada de zero emissions.Reenginyeria amb cura: cada detall és important.

Des de la producció d'energia (a partir de la nostra pionera planta de coogeneració) fins a l'origen de la matèria primera, la línia de fabricació, el packaging i el transport, hem dissenyat amb molta cura cada pas del viatge dels nostres productes per assegurar-ne un impacte ambiental mínim. Som el primer fabricant de tissú que persegueix l'objectiu de zero emissions de CO2.

Els nostres valors
Screenshot
Screenshot

El paper d'una capa OnePly®: mateixes qualitats, ecologia estel·lar

Hem desenvolupat una nova tecnologia de producte, la anomenem OnePly®. Aquest tissú d'una sola capa ofereix qualitats molt similars als productes de múltiples capes, tot i que té un impacte ambiental radicalment baix. Cada rotlle de OnePly conté molt més paper que un rotlle tradicional, així que el transport també és més eficient.

Descobreix el oneply
Tens un negoci? Descobreix Dalia: la teva solució d'extrem a extrem per les teves necessitats de tissú.

T'oferim el millor de la tecnologia OnePly en una solució orientada a consumidors finals: l'anomenem Dalia. El nostre ventall de productes Dalia satisfarà les teves necessitats: des de tovalloles de paper fins a paper higiènic, t'oferim productes acabats amb una qualitat que marca un referent, i amb unes emissions i consum energètic extremadament baixos.

Descobreix dalia
Screenshot